Media

«Πόλεμος» μετά τον χωρισμό για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη – Της ζητά 140.000 ευρώ και δύο πολυτελή οχήματα

 

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό – Τα ακίνητα και το ποσό των 140.000 ευρώ που ζητά από την ηθοποιό μέσα σε 6 μήνες

Μετά από 6 χρόνια σχέσης η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν, αλλά φαίνεται πως ο χωρισμός τους δεν είναι και τόσο… βελούδινος.

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτό ο επιχειρηματίας ζητάει από την ηθοποιό κάποια χρήματα που εκείνη είχε πάρει για να κάνει επισκευές στο πατρικό της σπίτι. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι τριώροφο και βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Λάμπρος Λάζαρης είχε πάρει δάνειο 140.000 ευρώ για να φτιάξει το ισόγειο και αυτή τη στιγμή ζητάει από τη Δανάη Παππά να του δώσει πίσω τα χρήματα μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

Δείτε το βίντεο: