Media

«Αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι άδειο»: Μετά από 7 χρόνια σχέσης, η Κατερίνα Γερονικολού… χωρίς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

 


Εδώ και λίγο καιρό είναι χώρια αφού εκείνος είναι στο εξωτερικό και όλοι αναρωτιούνται πως τα καταφέρνουν…

Η Κατερίνα Γερονικολού το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, ως καλεσμένη και μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή.
Η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια, τα οποία αποκαλύπτει στην πορεία πόσα ακριβώς είναι, βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και οι δυο τους κάθε φορά δηλώνουν όλο και πιο ερωτευμένοι μεταξύ τους.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκείνος απουσιάζει, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα του Tempting Fortune. Για το πώς είναι η ζωή της μακριά του, αλλά και για το πώς καταφέρνουν να κρατούν την φλόγα του έρωτά τους ζωντανή απαντάει η ίδια με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
«Το σπίτι είναι άδειο. Κάτσε να τελειώσει το Tempting Fortune. Ο Γιάννης είναι σε πολύ δημιουργική φάση. Ανεβαίνει και παράσταση στο θέατρο. Σήμερα είναι ο τελικός, ευτυχώς γιατί θα έπρεπε να με χαιρετήσει. Είναι πολύ καλός… Γενικά από τον Δεκέμβριο του ’23, μόνο το καλοκαίρι που πέρασε ήμασταν πολύ μαζί. Αν πίστευα ότι δεν είναι καλός δεν θα το έλεγα. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Είμαστε 7 χρόνια μαζί», είπε αρχικά.
Όσον αφορά στο κομμάτι της ενασχόλησής της με την τηλεόραση, όπως και εκείνος, δήλωσε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί να κάνω και λάθος και σε τρία χρόνια να λέω ότι είμαι πολύ ώριμη, πολύ καλή. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει. Τα όνειρά μου είναι εντός υποκριτικής. Δεν είναι η καρδιά μου εκεί. Χαίρομαι που ο Γιάννης διαπρέπει σε αυτό».
Και για το πώς διατηρούν επικοινωνία ενώ περνούν αρκετό καιρό χώρια, σημείωσε: «Βιντεοκλήσεις κάνουμε σπάνια όταν είμαστε σε αρκετή απόσταση. Μηνύματα τηλέφωνα συνέχεια. Τώρα κάνουμε αυτό που ότι ωραίο βρίσκουμε το στέλνουμε ο ένας στον άλλο. Αυτό μου αρέσει που κάνουμε τελευταία…».