Media

Παντρεύεται ο Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να του φορέσει βέρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει πλέον από κανέναν. Μάλιστα, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να σταματήσει να είναι εργένη. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του έκανε το καλοκαίρι του 2023 στην Μύκονο.

Με την Αγγελική είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές επίσημες εμφανίσεις, ωστόσο η σύντροφος του δεν είναι πρόσωπο της showbiz για αυτό και δεν θέλει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες αλλά και να εκθέτει την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, περί πρότασης γάμου πριν μήνες είχε πει στις κάμερες: «Το είδα και εγώ το πρωί. Βρέθηκα προ εκπλήξεως. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε κιόλας, έχω διαβάσει και χειρότερα.

Η σύντροφος μου με ρώτησε πως προέκυψε το δημοσίευμα. Ντρέπεται πολλές φορές αλλά αφού έμπλεξε μαζί μου… Έχω στο μυαλό μου στο μέλλον για πρόταση γάμου. Θα την κάνω ιδιωτικά και να είναι όμορφη».

Έγινε η πρόταση γάμου και παντρεύεται ο Γιάννης Σπαλιάρας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Αγγελική ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλη βήμα στη ζωή τους και να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Είμαστε πολύ καλά με την Αγγελική! Δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τον γάμο μας μέσα στο 2024. Σίγουρα θα γίνει την επόμενη χρονιά. Αυτό το διάστημα είμαστε σε φάση μετακόμισης», δήλωσε το μοντέλο στην εφημερίδα.

Το ζευγάρι πρόκειται να μείνει σε νέο σπίτι στην ίδια περιοχή που έμενε το Παλαιό Φάληρο. «Αγαπάμε την συγκεκριμένη περιοχή, τόσο εγώ όσο και η Αγγελική. Εκτός βέβαια από αυτό, επιλέγω σταθερά το Παλαιό Φάληρο γιατί θέλω να βρισκόμαστε κοντά στην μητέρα μου που υπεραγαπώ και που μένει στον Άγιο Δημήτριο».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σπάνια μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αφού θέλει να την προστατεύει από την δημοσιότητας. Αυτή την φορά όμως η Αγγελική του έχει αλλάξει τη ζωή και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Μπορεί να είχε μιλήσει περί 4.000 γυναικών, συγκεκριμένα πως έχει πάει με 4.000, ωστόσο, είχε αναφέρει και ξεκαθαρίσει πως” «Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.»