Media

Πρίγκιπας Νικολάου: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του

Το love story με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νικολάου

Δεν είναι μόνο η Τατιάνα που συνέχισε την ζωή της. Είναι και ο Νικόλαος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η καρδιά του έχει αγκιστρωθεί στην καρδιά της Χρυσής Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με το nassosblog oι δυο τους απολαμβάνουν στιγμές έρωτα μαζί πολύ διακριτικά και μακριά από πονηρά βλέμματα. Είναι ωστόσο θέμα χρόνου να δούμε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους.

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το διαζύγιο με τον Νίνο, το love story με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κι ο αθόρυβος χωρισμός

Όσο αθόρυβος ήταν ο έρωτας που ζούσαν άλλο τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους! Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα καθώς κανείς δεν το περίμενε!

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν πλέον μαζί, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η Σάσα Σταμάτη.

Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα λιγοστά πλάνα, όπου τους έχουμε δει μαζί στην πενταετή σχέση τους, ήταν σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι δήλωνε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Χρυσή

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.