Media

Μεγάλη ανατροπή, όλοι λένε ότι χωρίζει κι αυτή…: Πασίγνωστη Ελληνίδα διαψεύδει τις φήμες ότι παίρνει διαζύγιο με 4 λέξεις

Η Σάσα Μπάστα διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ενοχλημένη η Σάσα Μπάστα με τις φήμες χωρισμού

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια, σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της και τόνισε ότι μόνο κακό κάνουν στην ψυχολογία του παιδιού της.

Η ψυχολογία της κόρης της Σάσας Μπάστα επηρεάζεται από τις φήμες χωρισμού

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «αυτό έχει καταντήσει λίγο κωμωδία, ότι με χωρίζουν συνέχεια. Δεν βγαίνω να απαντήσω, αλλά επειδή δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο και πλέον έχω και ένα παιδί, αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω, γιατί είμαστε μια χαρά. Από το πουθενά γίνεται όλο αυτό και πρέπει να βγαίνουμε να το λέμε – όχι για εμάς – αλλά και για αυτόν τον άνθρωπο».

Και πρόσθεσε η Σάσα Μπάστα «έχουμε οικογένεια, έχουμε ένα παιδί και φοβάσαι τι θα ακούσεις κιόλας και στο σχολείο. Είμαστε υποψιασμένοι από τα πάντα για το τι θα ακούσουμε».

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας,που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την τραγουδίστρια, το 2018, όταν ήταν ήδη έγκυος.