Ελλάδα

Χώρισε πασίγνωστος Έλληνας: 3 χρόνια μαζί και όλοι ασχολιόντουσαν με τη σχέση τους, ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι

 

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ και η 23χρονη Ιζαμπέλα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από την τρίχρονη σχέση τους.

Ελεύθερος ξανά ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ

Ειδικότερα και επισήμως ελεύθερος ο Αχιλλέας – Ανδρέας, μετά από την τρίχρονη σχέση με την Ιζαμπέλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ένθετου «Secret».

Ο 24χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έδειχνε ευτυχισμένος στο πλευρό της Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter, αλλά, όπως αναφέρει το «Tatler», χώρισαν.

Ο 24χρονος είχε «επισημοποιήσει» τη σχέση του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, με μία φωτογραφία τους, με αφορμή την επέτειο τους, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα «Δύο χρόνια διασκέδασης και γέλιου».

Ο Αχιλλέας Ανδρέας μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες από εξόδους και ταξίδια με τη σύντροφό του, σε όλο τον κόσμο, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα της, ενώ το στενό φιλικό περιβάλλον τους τούς περιέγραφε ως το τέλειο ζευγάρι.

Χώρισε ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ

Χώρισε ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ

Η εμφάνιση του Αχιλλέα Γλύξμπουργκ χωρίς την Ιζαμπέλα

Οι πρώτες φήμες για την κρίση στη σχέση τους ήρθαν όταν ο λογαριασμός των βασιλικών θαυμαστών στο Instagram «royal_without_throne», υπογράμμισε ότι το ζευγάρι χώρισε και ο Αχιλλέας-Ανδρέας θα παρευρισκόταν στο γάμο της Θεοδώρας χωρίς την Izabella, όπως και έγινε.

Η οικογένεια του 24χρονου φαίνεται πως ενέκρινε τη σχέση του με την Ιζαμπέλα, όπως μαρτυρούν οι κοινές διακοπές τους στις Σπέτσες, αλλά και οι επίσημες εμφανίσεις τους, όπως αυτή με την αδερφή του Αχιλλέα- Ανδρέα, Μαρία Ολυμπία και τον θείο του, Νικόλαο, στην πρεμιέρα της ταινίας «Diane Von Furstenberg: Woman In Charge» στο φεστιβάλ Τριμπέκα 2024.

Αντίστοιχα και ο Αχιλλέας – Ανδρέας ήταν κοντά στην οικογένεια της 23χρονης.

Το ζευγάρι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά είναι ασαφές αν ο έρωτας τους γεννήθηκε εκεί ή αν για τη γνωριμία τους ευθύνεται η μεγαλύτερη αδερφή του, Μαρία Ολυμπία, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με το μοντέλο.

Η 23χρονη έχει καταγωγή από Αμερική και Βρετανία και μάλιστα, έχει ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen.