Ελλάδα

Αυτή είναι η ομορφότερη celebrity: Η λίστα με τα πιο άψογα φρύδια και… πηγούνια

Τελικα πόσο όμορφη είναι η τελειότητα; Η νο.1 celebrity από άποψη συμμετρίας και τα πιο πετυχημένα… φρύδια

Η Jodie Comer βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πιο όμορφες γυναίκες που προέκυψε μετά από…. χαρτογράφηση από επαγγελματία αισθητικό χειρουργό – αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Zendaya και στην τρίτη το μοντέλο Bella Hadid.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα και έχει χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της σωματικής τελειότητας.

Αφού υπολογίστηκε το τέλειο σχήμα προσώπου – συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και της θέσης των χειλιών, της μύτης, του πηγουνιού και της γραμμής του σαγονιού – προέκυψε πως τα χαρακτηριστικά της Jodie ταιριάζουν περισσότερο από κάθε άλλη με την ιδανική αναλογία.

Η ιδέα είναι ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται ένα πρόσωπο στον αριθμό 1,618 Phi, τόσο πιο όμορφο φαίνεται.

Η πρώτη δεκάδα καταρτίστηκε από έναν χειρουργό της κλινικής Harley Street, τον Dr Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποίησε ψηφιακή χαρτογράφηση προσώπου για να δει πώς τα πάνε οι πιο hot celebrities.

Αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα, ο Dr Julian De Silva δήλωσε: «Η Jodie Comer ήταν η ξεκάθαρη νικήτρια όταν συνεκτιμήθηκαν όλα τα στοιχεία του προσώπου»

«Είχε την υψηλότερη συνολική μέτρηση για την τοποθέτηση της μύτης και των χειλιών της, με βαθμολογία 98,7%, η οποία απέχει μόλις 1,3% από το τέλειο σχήμα. Η Jodie είχε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για το πλάτος και το μήκος της μύτης της και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών της και τη θέση των ματιών της. Το πηγούνι της έχει όμορφο σχήμα και το συνολικό σχήμα του προσώπου της είναι πραγματικά δυνατό».

27011769_9b5b6.jpg

25668787_28fe3.jpg

24722154_0a26a.jpg

Η Zendaya, γνωστή για τις υποκριτικές της ικανότητες καθώς και για την ομορφιά της, ήρθε δεύτερη!

Ο Δρ Julian De Silva δήλωσε πως βρέθηκε πολύ κοντά και ξεπέρασε εύκολα τη βαθμολογία για τα χείλη με βαθμολογία 99,5% – που απέχει μόλις 0,5% από το τέλειο σχήμα.

Το μέτωπό της σημείωσε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία, με 98%. Βαθμολογήθηκε ωστόσο χαμηλά για την θέση της μύτης της σε σχέση με τα χείλη της και για το σχήμα των φρυδιών της».

28595923_33c40.jpg

Ως μοντέλο η Bella Hadid ξεχωρίζει αλλά στην κατάταξη την βρίσκουμε τρίτη.

«Η Bella βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης για τη θέση των ματιών της και επίσης για το σχήμα του πηγουνιού της, το οποίο, με βαθμολογία 99,7%, απείχε μόλις 03% από το τέλειο σχήμα. Έχασε την πρώτη θέση με χαμηλότερη βαθμολογία για τα φρύδια της».

25756730_ff137.jpg

Τα πιο όμορφα χείλη, φρύδια και… πηγούνια

Αυτές είναι οι διασημότητες με τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά:

Μύτη – Jodie Comer 98.7%

Μάτια – Bella Hadid 97.7%

Χείλη – Zendaya 99.5%

Φρύδια – Deepika Padukone 95.2%

Πηγούνι – Bella Hadid 99.7%

Μέτωπο – Zendaya 98%

Σχήμα προσώπου – Beyoncé 99.6%