Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ντύνεται νύφη ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι

 


Έτοιμη να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με τον ίδιο άντρα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το άμεσο διάστημα. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξαναπαντρευτεί είτε την άνοιξη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι (2025) καθώς έχουν κατασταλάξει στα συναισθήματά τους και θέλουν να ενώσουν ξανά τις ζωές τους.

«Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση από τον σύντροφό μου, και τρίτη και τέταρτη» είχε παραδεχτεί κατά το παρελθόν το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια, λίγο αφότου είχε ξαναέρθει κοντά με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί για πρώτη φορά το 2015 με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης καθώς είχαν γνωριστεί το 2010 και έναν μεγάλο έρωτα που μοιράζονταν, είχαν αποφασίσει τότε να ενώσουν τις ζωές τους.

Όμως, εκείνο το διάστημα οι συγκυρίες δεν τους βοήθησαν. Η χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε καθώς ο ένας από τους δύο έπρεπε να ζει μόνιμα στην Αμερική σε συνδυασμό με την ανάγκη τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους επαγγελματικά, εκείνη στο μόντελινγκ αλλά και την τηλεόραση και εκείνος στην επιστήμη του, καθώς είναι αρχιτέκτονας, τους οδήγησε σύντομα σε αδιέξοδο και έτσι έφτασαν στον χωρισμό.

Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός, να συνειδητοποιήσουν πως δεν μπορούν χωριστά και έτσι μία τυχαία συνάντησή τους ήταν και μοιραία, ορίζοντας το κοινό τους μέλλον. Πλέον περνούν πολύ καλά μαζί και ήδη φέτος το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους.

papageorgiou-karavasanis.jpg

«Μένουμε μαζί πολύ συχνά αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον Γιάννη, δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια, όπως τώρα» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.