Media

“Έξω θα σε είχαν γιουχάρει” – Επιτέλους είπε κάποιος στον Πελετιέ όσα θα θέλαμε να του πούμε (Βίντεο)

 


Ο Νίκος Πελετιέ μοιράστηκε (ξανά) τις μισογυνιστικές και σεξιστικές απόψεις του και η Σοφία του την είπε σε πανελλαδική εμβέλεια.

Η πρώτη εβδομάδα στο Power of Love ολοκληρώθηκε και όλα ήταν έτοιμα για το πρώτο Gala με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι παίκτριες και οι παίκτες του ριάλιτι αγάπης φόρεσαν τα καλά τους και συναντήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Gala, προκειμένου να συζητήσουν τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, πώς πήγαν τα ραντεβού αλλά και ποιος ή ποια προτιμούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ένας από τους παίκτες που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν ο  27χρονος TikToker από την Κύπρο Νίκος Πελετιέ, ο οποίος επανέλαβε τις μισογυνιστικές και ακραία σεξιστικές απόψεις του, μίλησε για “εκπαίδευση” των γυναικών στον έρωτα και ξεκαθάρισε πως το χιούμορ στον δικό του κόσμο δεν έχει κανένα όριο.

Εκεί μας είπε επίσης πως έχει υπάρξει σε σχέση με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, “και ήταν υπερευτυχισμένες και οι δύο”, όταν όμως η Σωτηρία τον ρώτησε πώς θα του φαινόταν αν εκείνη είχε σχέση μαζί του και με τον Αργύρη για παράδειγμα, ο παίκτης του ριάλιτι “δεν μπορούσε με τίποτα να το αντιληφθεί”, μιας και όπως επανέλαβε: “ο ρόλος του άντρα είναι να παρέχει, να φροντίζει και να προστατεύει και ο ρόλος της γυναίκας είναι να φροντίζει την οικογένειά της“.

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μάθει περισσότερα για την παραπάνω κατάσταση, με τον Νίκο Πελετιέ να εξηγεί πως “εννοείται πως ήξεραν ότι είμαστε τρεις, απλώς ποτέ δεν έρχονταν σε επαφή ή σε επικοινωνία. Απλώς το γνώριζαν, γι’ αυτό και δεν θεωρείται απάτη ή κάτι το παράξενο επειδή υπήρχε φουλ ειλικρίνεια”.

Και κάπου εκεί ήρθε η φωνή της λογικής, με τη Σοφία να αναλαμβάνει να πει στον Νίκο Πελετιέ όσα σκεφτόμαστε.

“Πιστεύω ότι τώρα αν δεν ήμασταν σε ένα πλατό ή στο Power of Love και τα έλεγες αυτά έξω, θα σε είχαν γιουχάρει. Αλλά θεωρώ ότι έχουν μια αμυντική στάση γιατί πραγματικά είναι ακραία αυτά που λες. Είναι ακραία! Πραγματικά αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι πρόβλημα”, είπε αρχικά η Σοφία με τον παίκτη να ανταποδίδει τα πυρά του λέγοντάς της σε ειρωνικό ύφος: ” Σε θαυμάζω, πραγματικά, σε θαυμάζω! Έχεις την ικανότητα πραγματικά και δεν ξέρω καν πως απέκτησες αυτή την ικανότητα, να λες τόσα πολλά χωρίς να λες τίποτα, κι αυτό είναι ταλέντο, μπράβο”.

Τότε εκείνη του απάντησε: “Νομίζω ότι μιλάω πολύ ξεκάθαρα και δεν χρειάζεται πάρα πολύ έντονη διανοητική ικανότητα για να το καταλάβεις”.