Media

Έμυ Λιβανίου: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ξυπόλυτη και το φιλί στον Πέτρο Παππά – Το πάρτι υπερπαραγωγή… με μπαλέτο και Χαριτοδιπλωμένο

Ένα καλοκαιρινό πάρτι… υπερπαραγωγή διοργάνωσε η Έμυ Λιβανίου και ο σύντροφός της Πέτρος Παππάς. Το ζευγάρι επιστράτευσε μπαλέτο και live ορχήστρα για να διασκεδάσει με τους φίλους τους.

Η δημοσιογράφος και ο εφοπλιστής είναι ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια. Σύμφωνα δημοσίευμα της On Time, η Έμυ Λιβανίου και ο Πέτρος Παππάς γνωρίστηκαν σε κοσμική έξοδο μέσω κοινών γνωστών. Μέχρι και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρατεύτηκε για να πει κάποια από τα γνωστά του τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος Ντάβλας τραγούδησε πολλά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το “Δεν θα ξαναγαπήσω” του Στέλιου Καζαντζίδη, ενώ η Έμυ Λιβανίου χόρεψε ζεϊμπέκικο στην πίστα και μάλιστα ξυπόλητη. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος κατευθύνθηκε στο πρώτο τραπέζι, όπου καθόταν ο εφοπλιστής και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

«Πάρτο φεγγάρι και κάντο βέρα μου» προσπάθησε να τραγουδήσει η Έμυ Λιβανίου στο τσακίρ κέφι με τη βοήθεια του κ. Ντάβλα. Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια! Πάντως τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή!

Δείτε στιγμιότυπα με τις χορεύτριες που ήταν ντυμένες στα λευκά με πούπουλα και πέρλες όπως άλλωστε και η ορχήστρα.