Διάφορα

«Ή μου κάνει πρόταση γάμου έως το τέλος του 2024 ή χωρίζουμε» – Έδωσε τελεσίγραφο στον σύντροφό της

Η 24χρονη γυναίκα της ιστορίας, έχει σχέση, εδώ και έξι χρόνια, με τον επίσης 24χρονο φίλο της. Στη διάρκεια της σχέσης τους έχουν περάσει πολλά και πλέον, σχεδιάζουν από κοινού το μέλλον τους.

Έχουν πάρει και οι δύο προαγωγή στη δουλειά τους και έχουν δώσει προκαταβολή για την αγορά ενός σπιτιού. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους, η γυναίκα θεωρεί ότι πρακτικά είναι ένα «παντρεμένο ζευγάρι».

«Μοιραζόμαστε τα έξοδα, πηγαίνουμε διακοπές με όλη την οικογένεια, οι οικογένειές μας ταιριάζουν», εξηγεί η γυναίκα. Υπάρχει όμως κάτι το οποίο την ενοχλεί ιδιαίτερα- η άρνηση του συντρόφου της να της κάνει πρόταση γάμου.

“Μου είχε πει ότι περιμένει να ολοκληρώσω τις σπουδές μου”

Για την ιστορία, όσο η γυναίκα ακόμη σπούδαζε, το ζευγάρι μιλούσε για γάμο, και ο άνδρας της έλεγε ότι ήθελε πρώτα να περιμένει μέχρι να τελειώσει τις σπουδές της.

«Αυτό είπε πριν από δύο χρόνια και μετά μου υποσχέθηκε ότι θα μού έκανε πρόταση γάμου».

Κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ και πλέον έχει βαρεθεί να βλέπει τον σύντροφό της να διστάζει στο θέμα του γάμου.

“Έχω φτάσει να τον ικετεύω να μου κάνει πρόταση γάμου”

Έχει επίσης προσπαθήσει να εκφράσει τα συναισθήματά της και του είπε ότι δεν την ενδιαφέρει να της κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση. Το μόνο που θέλει, είναι να έχει παντρευτεί μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, ο σύντροφός της λέει διαρκώς πόσο θέλει να την παντρευτεί να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια. Όταν όμως τον ρωτάει γιατί δεν το κάνει, εκείνος δεν ξέρει τι να της πει.

«Περίμενα να με αγχώνει μόνο το πως θ’ αντιδράσω στην πρόταση γάμου, όμως εμείς έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο που τον παρακαλώ να με ζητήσει σε γάμο», λέει η γυναίκα.

“Του έδωσα τελεσίγραφο – δεν ξέρω αν το χειρίστηκα σωστά”

Τελικά, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να του δώσει τελεσίγραφο-ξεκαθαρίζοντάς του ότι, είτε θα της κάνει πρόταση γάμου μέχρι το τέλος της χρονιάς, ή αλλιώς, χωρίζουν.

Μετά όμως από το ξεκαθάρισμά της, η γυναίκα σκέφτεται μήπως δεν ήταν σωστό να χειριστεί την κατάσταση με τόσο απόλυτο τρόπο.