Media

Ο Αλέξης Παππάς χώρισε και βγήκε με τρεις καλλονές στη Μύκονο – Η μία πιο όμορφη από την άλλη

 


Στη Μύκονο ξεπερνάει τον χωρισμό του

Για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε στην Μύκονο ο Αλέξης Παππάς, καθώς συμμετέχει σε γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο νησί. Ο ηθοποιός, ωστόσο, φαίνεται να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και παράλληλα με αυτό, απολαμβάνει και λίγες στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.
Μόλις πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε στο περιοδικό OK ότι χώρισε από την φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, ωστόσο ο Αλέξης Παππάς δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα δείχνει να μην πτοείται, με τον φακό του Mykonos Live TV να τον συναντά στη θάλασσα με τρεις καλλονές στο πλευρό του.
Στη Μύκονο ξεχνάει τον χωρισμό ο Αλέξης Παππάς
Χωρίς αμφιβολία είναι ένας γοητευτικός άντρας, που συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα, οπότε δεν προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι είχε συντροφιά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως, στα πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα του Mykonos Live TV του, απλώς μιλάει με τις τρεις πανέμορφες γυναίκες. Ο Αλέξης Παππάς δεν θέλησε να δώσει παραπάνω δικαιώματα, αφού στα προσωπικά του γενικά κρατάει χαμηλούς τόνους.
Μάλιστα, ούτε για το τέλος της πρόσφατης σχέσης του είπε πολλά, αν και το παραδέχτηκε, ενώ όταν είχε ρωτηθεί σχετικά και από ρεπόρτερ του Mykonos Live TV είχε αποφύγει να απαντήσει, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι δεν είναι πια μαζί.
«Θέλω να μας πεις τι κάνεις τώρα στη ζωή σου. Είσαι μόνος; Είσαι με κάποια κοπέλα; Δεν σε βλέπω να συνοδεύεσαι σήμερα…», του είπε ο ρεπόρτερ, με τον Αλέξη Παππά να απαντά λακωνικά: «Τώρα είμαι διακοπές και όλα καλά».
Χώρισαν μετά την επιστροφή του
Η Έλενα Αϊβαλή ήταν ένας απ’ τους τελευταίους ανθρώπους στο πλευρό του, πριν ο Αλέξης Παππάς αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Το διάστημα που βρισκόταν στο Survivor ο ηθοποιός, του είχε στείλει και φωνητικά μηνύματα στα έπαθλα επικοινωνίας, ενώ εκείνος φαινόταν αρκετά συγκινημένος όταν αναφερόταν σε εκείνη. Λίγο καιρό πριν, πόζαραν φουλ ερωτευμένοι σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Παραμένει άγνωστο, λοιπόν, τι άλλαξε στο διάστημα από τότε μέχρι σήμερα.
Αλέξης Παππάς Έλενα Αϊβαλή