Media

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Ρέτσου – “Φωτιά” με μαγιό στις διακοπές τους

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ρέτσος ζει στα… κόκκινα, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και προσωπικά. Ο ποδοσφαιριστής, εδώ και περίπου δύο χρόνια, έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της επιχειρηματία Κωνσταντίνας Καραμανίδη. Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Κ. Καραμανίδη, όπως διαβάσαμε στη Real News, δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ιδιοκτήτρια της δικής της φίρμας ρούχων. Παράλληλα, η πανέμορφη μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του Π. Ρέτσου σπουδάζει στο Τμήμα Μαιευτικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και γι’ αυτόν τον λόγο πηγαινοέρχεται πολύ συχνά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής στόπερ δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής. Η σύντροφός του τον θαυμάζει για πολλά και κυρίως για την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα του. Σε ηλικία 18 ετών, ο Π. Ρέτσος έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, ενώ παράλληλα έγινε και ο νεότερος αρχηγός όλων των αθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού. Το εν λόγω επίτευγμα τον κατατάσσει ανάμεσα στους νεότερους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν αρχηγοί των ομάδων σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον Ολυμπιακό φέτος ήταν από τους κορυφαίους στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση της κούπας, την οποία πανηγύρισε μαζί με την αγαπημένη του στο γήπεδο!