Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αγάπη μου είμαι στον αέρα» – Τα επίμονα της τηλεφωνήματα της Βαμβακούση και η μεγάλη ανησυχία του Ντάνου

Από τότε που έγινε πατέρας αγχώνεται διαρκώς για την κόρη του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Τετάρτη 27/3 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα στον Alpha Κύπρου με τον γνωστό επιχειρηματία – ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη γέννηση της κόρης του.

Όσο λοιπόν ο ίδιος αναφερόταν στον τοκετό της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση – σήκωσε ξαφνικά το κινητό του στον αέρα της εκπομπής, καθώς χτυπούσε επίμονα από τη Δήμητρα.

Όπως αποκαλύφθηκε από τη σύντομη συνομιλία, που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του, δεν συνέβη τίποτα, απλώς η ίδια νόμιζε πως είχε ολοκληρωθεί το γύρισμα. Από τη μεριά του ο Ντάνος ηρέμησε, καθώς αυτόματα ανησύχησε μήπως είχε συμβεί κάτι με τη μικρή τους (δείτε την εδώ 40 ημέρες από τον τοκετό).

Το τηλεφώνημα της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Αγάπη μου είμαι στον αέρα, στον Alpha. Θα μιλήσουμε άλλη ώρα. Εντάξει, έλα μου, γεια», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Δήμητρα Βαμβακούση και συνέχισε λέγοντας στην παρουσιάστρια: «Ξέρεις, άμα επιμένει πηγαίνει το μυαλό στη μωρό κατευθείαν. Όλα καλά. Επιμένει, της έχω πει ότι είμαι στον αέρα και λέω κάτσε…Νόμιζε ότι τελείωσα».

Διαρκώς δίπλα στη Δήμητρα Βαμβακούση ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του και μάλιστα πρόσφατα έκανε την πρώτη του τρυφερή ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου ταΐζοντας το μωρό (δείτε εδώ το βίντεο). Στη συνέχεια, την Τρίτη 13/2 η Δήμητρα έκανε repost το post στο δικό της προφίλ στο instagram και μάλιστα έγραψε τα πρώτα της συγκινητικά λόγια μετά τον τοκετό, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον σύζυγό της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος, που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.