Media

Άννα Βίσση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο – «Στα εξήντα θα περιμένει κανείς…»

 


Όσα είπε για την καριέρα της που μετράει 50 χρόνια

Η Άννα Βίσση παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την συγκλονιστική συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο. Η σπουδαία τραγουδίστρια που μετράει 50 χρόνια καριέρας μίλησε για αυτή την ημέρα, μια ημέρα με 65.000 θεατές να την χειροκροτούν και να σιγοτραγουδάνε τις επιτυχίες της.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση

«Έχω νιώσει πολλές φορές συγκινητικά συναισθήματα. Έχω εισπράξει στη ζωή μου επιτυχία, αναγνώριση ακόμα και αμφισβήτηση. Το να είναι 66 και να μπαίνεις σε έναν ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο είναι επιβεβαίωση. Το κοινό αγαπάει α τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω η τον τρόπο που το ζω. Άμα δεν αισθανθείς τη λέξη από «Κ» δεν μπορείς να την μεταφέρεις στον κόσμο. Ήθελα να γίνω μια παθιάρα τραγουδίστρια και έγινα, σήμερα επιβεβαιώθηκα. Πάντα πίστευα ότι ήμουν γεννημένη να κάνω μουσική. Την αγαπάω την Βίσση και την σπρώχνω να κάνω νέα πράγματα. Δεν αφουγκράζομαι αρνητικά ή συντηρητικά πράγματα. Έχω φανατικό κοινό το οποίο είναι προχωρημένο και αγαπάει τα τραγούδια μου», είπε αρχικά μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Σχετικά με τον Νίκο Καρβέλα που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, απάντησε: «Μου αρέσει όταν είναι ο Νίκος στο κοινό. Θέλω να τον ικανοποιήσω γιατί έχει υψηλά στάνταρ. Μου δίνει σκληρές απόψεις αλλά μέσα στα χρόνια μου έκανε καλό. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανείς δεν έχει ηλικία. Στα εξήντα θα περιμένει κανείς να πεθάνει; Αυτό που αγαπάει ο καθένας θα το κάνει μέχρι να πεθάνει».

Πόσο κόστισε η παραχώρηση του σταδίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, για να νοικιάσει κάποιος καλλιτέχνης το Καλλιμάρμαρο, δεν είναι και πολύ ακριβό. Συγκεκριμένα, για να γίνει η συναυλία της Άννας Βίσση χθες 5/10 κόστισε μόλις 2.000 ευρώ.

65,000 κόσμος στην συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Τα υπόλοιπα έξοδα: Το κόστος της εγκατάστασης των κατασκευών έφτασε τις 6.000 ευρώ, ενώ ο κόστος αποξήλωσης 1.000 ευρώ. Όσον αφορά τις άδειες επίγειας και εναέριας κινηματογράφησης αλλά και η άδεια επίγειας φωτογράφησης έφτασε τις 3.596 ευρώ.

Φωτογραφία από τον κόσμο στην συναυλία της Άννας Βόσση