Ελλάδα

Φρικτός θάνατος νωρίς το πρωί: Άνδρας απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο (video)

 

Ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής στην οδό Καρδίτσης, στη Λάρισα, όπου ένας άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά του. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και τυλίχθηκε στις φλόγες, αφού προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Οι συνθήκες του ατυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε να συγκρουστεί με μια κολόνα οδοφωτισμού, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Ο οδηγός, εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως, οδηγώντας σε μια τραγική κατάληξη.

Άμεση επέμβαση αλλά ήταν ήδη αργά

Στο σημείο του συμβάντος έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, ωστόσο, παρά την ταχύτατη ανταπόκριση, δεν κατάφεραν να σώσουν τον άτυχο άνδρα. Η φωτιά είχε ήδη επεκταθεί τόσο γρήγορα, που η επιχείρηση διάσωσης κατέστη αδύνατη.

Αναμένονται απαντήσεις

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα εξακολουθούν να διερευνώνται από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στην εκτροπή του οχήματος και την τραγωδία που ακολούθησε. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το όχημα χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα την κολόνα, γεγονός που ενδέχεται να συνδέεται με την απώλεια ελέγχου από τον οδηγό.

Δείτε το βίντεο που καταγράφει το συγκλονιστικό γεγονός: