Media

Γιάννης Περπατάρης για Σταυρούλα Χρυσαειδή: Είμαστε καλοί φίλοι, δεν υπήρχε κάτι ερωτικό

Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά, δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor

Ο Γιάννης Περπατάρης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου», λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» μίλησε για την εμπειρία του με το ριάλιτι, για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο

Για τον Φάνη Μπολέτση σχολίασε: «Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα, ήμασταν από την πρώτη μέρα μαζί. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχε με εμένα, βγήκε και είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι τον έχω απογοητεύσει. Θα μπορούσε να με είχε πιάσει για να μιλήσουμε. Εγώ ποτέ δε θα τον έβγαζα “κάρτα” μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ο Φάνης είναι πολύ καλό άτομο, αλλά δεν μπορεί να χάνει. Όταν βγει από το παιχνίδι θα ήθελα να ξαναμιλήσουμε. Ο Φάνης με τον Γκιουλέκα έχουν σπάσει τον τελευταίο καιρό».

Σχετικά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Γιάννης Περπατάρης ανέφερε: «Είμαστε καλοί φίλοι. Παρέα ήμασταν, φίλοι. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει… Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά… ξέρω κι εγώ; Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα. Με στεναχώρησε, δεν γίνεται με τα άτομα που κάνεις παρέα να θέλουν να σε βγάζουν “κάρτα” σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Άμα βγει έξω και θέλει να πάμε για κανά καφέ εγώ δεν έχω κανένα θέμα».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιάννης Περπατάρης είπε: «Για μένα η Κατερίνα Δαλάκα είναι καλύτερη αγωνιστικά από τη Σταυρούλα, όχι ότι η Σταυρούλα δεν είναι καλή, εννοείται πως είναι πολύ καλή. Αλλά έτσι όπως τα βλέπω εγώ η Δαλάκα είναι καλύτερη».