Ενδιαφέροντα

Λεφτά, σχέσεις, τύχη: 4 ζώδια θα έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας τον Αύγουστο

Ζώδια: Αυτά θα έχουν μόνο τύχη αυτό τον Αύγουστο με πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό – σχεσιακό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

4 ζώδια που θα τα κυνηγάει η καλή τύχη τον Αύγουστο.

Ο φετινός Αύγουστος έχει τις προκλήσεις του, προσφέρει τις συναρπαστικές στιγμές του, σίγουρα όμως αναμένεται να δοκιμάσει και τα όρια αντοχών.

Αύγουστος: Ο μήνας που όλα υπολειτουργούν και μας δίνεται η ευκαιρία να απολαμβάνουμε μία πιο ήρεμη καθημερινότητα ενώ οι πιο τυχεροί έχουν την άνεση για διακοπές, μακρινά ταξίδια και πολυήμερες διακοπές.

Ο φετινός Αύγουστος έχει τις προκλήσεις του, προσφέρει τις συναρπαστικές, δυνατές στιγμές του, σίγουρα όμως αναμένεται να δοκιμάσει και να τεστάρει και όρια αντοχών. Μέσα σε αυτό το προκλητικό σκηνικό αναμένεται 4 ζώδια να σταθούν αρκετά πιο ευνοημένα από τη ροή των εξελίξεων και να νιώσουν απόλυτα τυχερά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια…

Τα 4 τυχερά ζώδια του Αυγούστου

Κριοί

Ζυγοί

Λέοντες

Υδροχόοι

Κριός

Αγαπητέ φίλε Κριέ η πλανητική σκακιέρα θα λειτουργήσει υπέρ σου κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και θα έχεις περισσότερη άνεση να κάνεις κινήσεις επιτυχίας. Στις 4 Αυγούστου η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα σε ευεργετεί προσφέροντας το άνοιγμα και την προοπτική μιας νέας εξέλιξης που θα σε ενθουσιάσει και θα αφορά τον τομέα των αισθηματικών σου, των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων ή θέματα που συνδέονται με τα παιδιά και τα δημιουργικά σου σχέδια.

Με τον κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σου τον Άρη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων σε σύνοδο με τον Δία, δεν λείπουν οι ευχάριστες περιπέτειες, οι συχνές μετακινήσεις, οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες και οι προτάσεις έκπληξη. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει πισωγυρίσματα από το ερωτικό σου παρελθόν που αποτελούν ένα πολύ δυνατό ντοπάρισμα στην αυτοπεποίθησή σου. Να αναμένεις λοιπόν έναν Αύγουστο γεμάτο κέφι, έρωτα διασκέδαση και σημαντικές προοπτικές

Ζυγός

Αγαπητέ φίλε Ζυγέ, ο Αύγουστος ξεπροβάλλει γεμάτος ευκαιρίες για να εφαρμόσεις στη ζωή σου αλλαγές, να κοινωνικοποιηθείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξυπνούν μέσα σου τη δίψα και το κέφι για ζωή αλλά έχεις και τη δυνατότητα να αρπάξεις νέες ευκαιρίες που θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες, τις γνώσεις σου αλλά θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις και νέες προοπτικές για το μέλλον σου.

Ο έρωτας αιφνιδιάζει και ενθουσιάζει στην πορεία του μήνα ιδιαίτερα καθώς φτάνουμε στην Πανσέληνο της 19ης Αυγούστου. Ένα ακόμα χαρούμενο νέο για τον Αύγουστο είναι ότι θα έχεις συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος όπου και θα χαρείς γιατί θα βρεθείς με άτομα που έχεις κοινές αναμνήσεις αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσεις και καινούριες.

Λέων

Αγαπητέ φίλε Λέοντα είσαι ο τρίτος κατά σειρά ευνοημένος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου για τον Αύγουστο, είναι βέβαιο ότι ο μήνας των γενεθλίων σου θα σταθεί σταθμός στη ζωή σου και θα σε παρακινήσει να κάνεις και τολμηρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου προπάντων όμως στον ίδιο στον εαυτό. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 4 Αυγούστου στο δικό σου ζώδιο γυρνάς μια νέα σελίδα και προωθείς καινούργια σχέδια ανανεώνεσαι, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δέχεσαι σημαντικές προτάσεις και κάνεις βήματα για να εκπληρώσεις μία σημαντική σου προσδοκία.

Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο από τις 15 έως και τις 28 Αυγούστου κάνεις έναν ουσιαστικό και ολοκληρωτικό απολογισμό του παρελθόντος αφήνεις πίσω σου ό,τι έχει φθαρεί ή έχει τελειώσει και μπορείς πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα στην πορεία να πάρεις αποφάσεις ζωής. Οι κακοτοπιές του Αυγούστου που είναι αναμενόμενο να προκύψουν κάποιες στιγμές, θα σε παρακινήσουν να επαναπροσδιορίσεις στόχους ζωής.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε αρκετά θετικός αναμένεται να είναι ο Αύγουστος για το δικό σου ζώδιο με τον Άρη και τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων να σε παρακινούν να αρπάξεις νέες ευκαιρίες για διασκέδαση, ανεμελιά, έρωτα αλλά και για τη δημιουργία όμορφων συνθηκών που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα έρχονται όμορφες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή ή ακόμα και μία νέα γνωριμία ή μία νέα απόφαση που θα ενισχύσει ιδιαίτερα το αίσθημα της συντροφικότητας και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά για το υπόλοιπο του Αυγούστου. Τον Αύγουστο ωστόσο λειτουργείς με τόλμη, ρίσκο επιδιώκεις την περιπέτεια και έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα ίσως και με τρόπο πιο επαναστατικό κάποια στιγμές. Όποιες ανατροπές και να επιδιώξεις να ξέρεις ότι θα τις απολαύσεις.